Mads brynnum
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Mads brynnum. Mads Brynnum


Kommunikationsforum | Profil | Mads Brynnum Om Komiker, tekstforfatter, spildesigner, købekageelsker, gymnasielærer mm. Jeg har blandt andet mixet havnerundfart og stand-up, lavet et show som fake højreorienteret, blandet brynnum med seksualundervisning, udgivet to shows med stand-up om vigtige ting som dødsstjerner og tilbud høne og meget andet. Mest læringsspil om ting som social kapital, offentlig-private innovationssamarbejder, rederivirksomhed og telemedicin. Men når mads ikke er på arbejde laver jeg også spil om senge madrasser og onde, onde kultister der vil ødelægge verden. Mads Brynnum (født november i Herlev) er en dansk stand-up-komiker og har en backhea.jordenssalt.com i teatervidenskab fra Københavns Universitet. Han gik i. Se mig! Se mig! Bloggen her er ikke så aktiv, men der er masser af muligheder for at se mig live eller i de to shows jeg har udgivet. Er du til comedy om zombier, .


Contents:


Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Om Komiker, tekstforfatter, spildesigner, købekageelsker, gymnasielærer mm. Mads L. Brynnum er på Facebook. Bliv medlem af Facebook, og få kontakt med Mads L. Brynnum og andre, du måske kender. Facebook giver folk mulighed for. The latest Tweets from mads brynnum (@madsbrynnum). Komiker. Spildesigner. Forfatter. Far. Lidt en nørd. Hvalsø. audi q2 prisliste Mads er en erfaren stand-up komiker og har fået folk til brynnum skrald grine til arrangementer siden han begyndte sin karriere tilbage i Det resultere i endnu større grin og folks lattermuskler er godt og grundigt møre, når Mads forlader mads.

Mads er en intelligent og underspillet komiker der altid leverer et show skræddersyet til lejligheden. Han har optrådt siden og har blandt andet lavet. Mads Brynnum er en intelligent, underfundig og ikke mindst meget morsom mand . For booking af et intelligent og underspillet show kontakt Bookinghuset. Her finder du de seneste artikler af Mads Brynnum på backhea.jordenssalt.com

 

MADS BRYNNUM - closeuppenis. Se mig! Se mig!

Mads er en intelligent og underspillet komiker der altid leverer et show skræddersyet til lejligheden. Han har optrådt siden og har blandt andet lavet stand-up om politik, dødsstjerner, arbejdsmiljø, klimaforandringer, Søren Kierkegaard, om at alle er idioter, om at blive far, om København og om meget andet. Mads har været vært på Vågn Op! Han ser verden på sin helt egen utraditionelle måde og er for eksempel ikke bleg for at blande stand-up med seksualundervisning eller havnerundfart - sidstnævnte et koncept han opfandt i og som Zulu nu har overtaget under navnet Zulu Canal Tours.


Mads Brynnum mads brynnum Mads Brynnum har blandt andet konfronteret Toms der var meget brødbetyngede over i årtier at have kaldt luffegåsen navne. Og folketingspolitikeren Christian H. Hansen fra Fokus har lovet at arbejde på at få en luffegåsminister til at rette op på problemet. The latest Tweets from mads brynnum (@madsbrynnum). Komiker. Spildesigner. Forfatter. Far. Lidt en nørd. Hvalsø.

Mads Brynnum – alsidig stand up-komiker med både dansk og engelsk materiale , der er ideel til firmafester. Book Mads Brynnum direkte ved XE.

Mads Brynnum født Han gik i i gang med sit speciale og afleverede det i

Se mig! Se mig! Bloggen her er ikke så aktiv, men der er masser af muligheder for at se mig live eller i de to shows jeg har udgivet. Er du til comedy om zombier, . Mads L. Brynnum er på Facebook. Bliv medlem af Facebook, og få kontakt med Mads L. Brynnum og andre, du måske kender. Facebook giver folk mulighed for. The latest Tweets from mads brynnum (@madsbrynnum). Komiker. Spildesigner. Forfatter. Far. Lidt en nørd. Hvalsø. Mads L. Brynnum, Writer: The Sven & Bat Show. Mads L. Brynnum was born in He is an actor and writer, known for The Sven & Bat Show (), Ditte & Louise () and Nørderne strikes back ().


Mads brynnum, affektiv bipolar lidelse Du skal booke Mads Brynnum fordi

I weekenden er der Danmarksindsamling. Vi vil gerne have identifikation. centralnervesystemet symptomer Mads Brynnum er en intelligent, underfundig og ikke mindst meget morsom mand, der ikke viger tilbage fra at beskæftige sig med sprængfarlige og kontroversielle emner brynnum overskæg og julesange. Men hans intelligente og underspillede show handler også om mere mads ting som terror, mads skabelse og mænd i shorts. Han ser verden på sin helt egen måde og deler den hellere end gerne med publikum på overraskende og brynnum morsomme måder.


Mads L. Brynnum is on Facebook. Join Facebook to connect with Mads L. Brynnum and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes. Men frem for alt er Alvorligt voksen et show om hvor helt utroligt kedeligt og voksent Mads Brynnums liv pludselig er blevet. Og om hvorfor det faktisk er ret fedt. Showet spiller . Artiklen om Mads Brynnum kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et . Mads Brynnum Intelligent komiker, der vil få jeres gæster til at skraldgrine! Mads er en erfaren stand-up komiker og har fået folk til at skrald grine til arrangementer siden han begyndte sin karriere tilbage i Mads har også været morgenvært på Vågn Op! med The Voice, tjent som tekstforfatter hos Morgenhyrderne på Radio FM, skrevet tegnefilm og børnehistorier og meget andet. Han debuterede i og har siden optrådt for blandt andre 3F, TDC, Novo, tropperne i Afghanistan, DJØF, Dansk Energi, SAS, Føtex, VK-regeringen og mange . Book Mads Brynnum

  • Prisniveau
  • lækre og nemme retter

Kategorier